schaakstuk

Schaakvereniging Muider Schaak Kring

Contactgegevens Muider Schaak Kring / Schaakclub Muiderberg

rijver

Op vrijdagavond spelen wij in de Rijver (zie foto), NienHuis Ruyskade 26 in Muiderberg. Alle externe thuiswedstrijden worden hier ook op de vrijdagavond gespeeld, behalve de wedstrijden van het 8-tal van SCM. Het 8-tal van SCM speelt in de voetbalkantine van SC Muiderberg, Dijkweg 10 Muiderberg.

Vanuit Amsterdam is de Rijver te bereiken door de A1 te nemen richting Amersfoort. Ga de A6 op richting Almere. Neem de 1e afslag Muiderberg, sla onderaan de afrit linksaf. In Muiderberg 1e weg rechts nemen, de Nienhuis Ruyskade op. De Rijver is aan de linkerkant (u rijdt een kuil in) tegenover de Midgetgolf De Leeuwenkuil. De ingang van de Rijver bevindt zich aan de achterkant van het pand.Vanuit Amersfoort is de Rijver ook te bereiken door de A1 te nemen. Daarna weer de A6 op richting Almere. Zie verder de route hierboven.

Voor de voetbalkantine SC Muiderberg kunt u de route naar de Rijver volgen. U passeert de Rijver en rijdt rechtdoor totdat u niet verder kan en de weg naar links afbuigt (Flevolaan). Ga aan het einde van de weg rechtsaf, daarna 1e rechts, 1e links. U heeft nu aan uw linkerhand bos en rechts een dijk. Neem de 1e weg links, aan het einde van het bos.

Wilt u een keer een partij spelen? Kom dan op vrijdag voor 20 uur naar de Rijver toe. Maar u kunt ook bellen of mailen met iemand van het bestuur om u aan te melden of uw vraag te stellen:

Voor opmerkingen over de site mail de webmaster

Facebook

Snel het laatste nieuws bekijken? Bezoek onze Facebook pagina.

© 2015 Muider Schaak Kring links