Contact & Route

Op vrijdagavond spelen wij in de Rijver, Nienhuis Ruyskade 26 in Muiderberg (Google Maps). Alle externe thuiswedstrijden worden hier ook op de vrijdagavond gespeeld. Ook de wedstrijden van Schaakclub Muiderberg (SCM) worden in de Rijver gespeeld.
  • Vanuit Amsterdam is de Rijver te bereiken door de A1 te nemen richting Amersfoort. Ga de A6 op richting Almere. Neem de 1e afslag Muiderberg, sla onderaan de afrit linksaf. In Muiderberg 1e weg rechts nemen, de Nienhuis Ruyskade op. De Rijver is na een paar minuten aan de linkerkant (u rijdt een kuil in), tegenover de Midgetgolf De Leeuwenkuil. De ingang van de Rijver bevindt zich aan de achterkant van het pand.
  • Vanuit Amersfoort is de Rijver ook te bereiken door de A1 te nemen. Daarna weer de A6 op richting Almere. Zie verder de route hierboven.
Wilt u een keer een partij spelen? Kom dan op vrijdag voor 20 uur naar de Rijver toe (voor de jeugd 19:15u). U kunt ook voor meer informatie contact opnemen met Lode Broekman, voorzitter & jeugdleider of een ander lid van het bestuur.