Schaak-Off 2023 bij MSK – vrijdag 22 september

Net als in seizoen 2021/22 en seizoen 2022/23 is MSK gastheer van de Schaak-off. Dit is een landelijk toernooi, georganiseerd door de Schaakbond, bestaande uit lokale voorrondes bij deelnemende schaakclubs in jouw omgeving. Iedereen kan meedoen (jong & oud, leden, oud-leden, leden van andere clubs en overige belangstellenden) en men speelt tegen tegenstanders op hetzelfde niveau.

Voor wie is de Schaak-Off?

Wel, voor jou natuurlijk! Of je nu een doorgewinterde schaker bent of nog nooit een zet hebt gedaan, de Schaak-Off is er voor iedereen! Het maakt niet uit of je lid bent van een schaakclub of niet, of je jong of oud bent. Iedereen is welkom om deel te nemen aan dit geweldige evenement.

Drie partijen op een avond, ieder met 20 minuten bedenktijd plus extra bedenktijd per zet. Op vrijdagavond 22 september wordt het toernooi bij MSK georganiseerd.

De regiofinales worden gehouden tussen 4 en 24 november, en de grote landelijke finale staat gepland op 2 december in De Bilt.

Aanmelden?

Dat kan heel gemakkelijk op startmet.schaken.nl. Zoek onze club (Muider Schaak Kring) op en meld je aan. Voor clubleden van MSK is de deelname gratis (de aanmeldcode voor gratis deelname wordt gedeeld in de WhatsApp groep), voor niet-leden geldt een bedrag van 10 euro. Dit is ingesteld door de Schaakbond, MSK heeft hier geen invloed op. Graag tot vrijdag 22 september 2023.

 

1 gedachte over “Schaak-Off 2023 bij MSK – vrijdag 22 september”

Reacties zijn gesloten.