Slotavond Senioren – Open snelschaaktoernooi

Als afsluiting van het seizoen werd er een Open Snelschaaktoernooi gespeeld, waar diverse oude bekenden aanwezig waren. Norman Tambach is trouw lid van MSK, speelt vooral online maar vertoeft een groot deel van het jaar in het buitenland, Tom van Wagensveld speelt vooral bridge en is sinds 2016 officieel geen lid meer, Tim van Zon is sinds 2010 geen lid meer. Andere deelnemers: Dolf, Bob, Renée, Olivier, Bert, Walter, Henk, Henri en Lode. Eerst een gemixte indeling, op basis van de eindstanden in de drie groepen werd een nieuwe indeling gemaakt waarbij de winnaars en beste 2e in poule A kwamen, overige nrs.2 en beste 3e in poule B en de overigen in poule C.

In de A poule won Rafiek met 2,5 uit 3. Tom en Henri werden gedeeld 2e (1,5 uit 3) en Norman speelde alleen remise tegen Rafiek (0,5 uit 3) wat hem in de kwalificatieronde ook was gelukt (en zij toen allebei 3,5 uit 4 scoorden).

In de B poule won Bob alle partijen (3 uit 3) en scoorden Tim, Olivier en Bert allen 1 uit 3. Op basis van zijn resultaten in de kwalificatieronde werd Tim 2e.

In de C poule won Renée alle partijen, Walter en Lode deelden de 2e plaats. Een mooie afsluiting van een bijzonder seizoen.