Clubavond 24/10/2024

Op de 1e vrijdag van de herfstvakantie is de opkomst bij de Jeugd altijd iets lager, wat logisch is. Toch waren er inclusief introducees zo’n 20 kinderen aanwezig, een prima opkomst.

In de A-groep had Viggo een bye, waardoor hij nu in partijen gelijk staat met Jonaël en Leandro. Deze speelden tegen elkaar, waarbij Jonaël won. In de stand staat Viggo een punt voor op Jonaël, maar Elisa kan in punten gelijk komen als ze haar resterende partijen weet te winnen.

In de B-groep speelde de top 4 niet, waardoor er in de stand weinig veranderde. Bjorn staat nog op kop, met Rhea en Aziz in de achtervolging op gepaste afstand.

In de C-groep blijft Hayo op 100% (5 uit 5). Hij versloeg nummer 2 Raaga en heeft nu een ruime voorsprong op haar en op Dax.

Bij de Senioren waren er 3 borden, mede door de wedstrijd van het SGA Achttal. Hein won van Renée, Toon won van Henk en Jaro laat zien dat schaken in Wageningen hem goed doet: hij won van Lode. Ben en Bob blijven aan kop, ondanks dat zij niet speelden. Alle uitslagen & standen

Nr. Wit Zwart Resultaat
1 Lode Broekman Jaro van Hulst 0−1
2 Hein Strijker Renee van Wagensveld 1−0
3 Toon Gieling Henk Sander 1−0

Plaats een reactie