Clubavond 31 maart

Op 31 maart startte de Jeugd met 2 partijen in de interne competitie. Door het schoolschaken in het eerste kwartaal is het aantal spelers op vrijdagavond toegenomen. Bjorn, Ties, Joshua en Sibren sluiten regelmatig aan, wat zorgt voor een mooie opkomst. Taeke heeft de 1e periode gewonnen, maar in de 2e periode staat Leandro op kop. De winnaars van beide perioden spelen in juni om de clubtitel.

Bij de Senioren speelde het SGA Achttal tegen De Raadsheer 2. Een van de favorieten bij aanvang van de competitie, maar dat is er niet helemaal uitgekomen deze competitie voor hen. MSK speelt sterk en scoort uiteindelijk 3,5 bordpunt, waar er mogelijk nog meer in had gezeten. Op 8 speelt Lode remise (verdedigen vanaf een matige opening), op 7 verloor Bert na een prima partij die helaas kantelde, op 6 verloor Hans, Ibrahim speelde op 5 remise tegen Gerie Opgenhaffen, Marc wist op 4 een remise te scoren, Dolf verliest op bord 3 en zowel Walter (2) als Ben (1) weten te winnen.

In de interne competitie van de Senioren waren er enkele opvallende uitslagen, veelal in het voordeel van de jeugd met 1 bijzondere uitzondering. Nigel speelde knap remise tegen Toon, iets wat Pjotr ook lukte tegen Henk Sander. Scott won van Renée en de man in vorm (Egbert) wist met zwart van Thomas te winnen. Knappe prestatie! In de 1e periode heeft Jarno gewonnen, in de 2e periode staan Walter en Ben met 4 uit 4 samen op kop. Egbert, Thomas en Bob zitten hun op de hielen.