MSK haalt finale SGA Rapidcompetitie

Het laatste deel van de 3e ronde van de SGA Rapidcompetitie (3e klasse) werd afgelopen vrijdag bij MSK gespeeld. Het MSK viertal bestond dit keer uit Bob, Ibrahim, Bert en Manuel, met Lode als wedstrijdleider. Zowel Raadsheer als MSK konden nog bij de 1e 4 eindigen, wat een finaleplaats op donderdag 13 juni betekent (locatie: Amsterdam West).

Ronde 7 is de 1e ronde van de avond. MSK speelt tegen Raadsheer en dat eindigt in 2-2. Bob (1) en Manuel (4) winnen, Ibrahim en Bert verliezen. Door deze uitslag houden beide ploegen zicht op een finaleplaats. In ronde 7 speelt MSK weer 2-2 gelijk, dit keer tegen Caïssa 7. Bob en Ibrahim winnen, maar Bert en Manuel treffen sterke tegenstanders op bord 3 en 4, hetgeen 2 nederlagen oplevert. Doordat Raadsheer met minimaal verschil wint van EsPion (2,5-1,5) is een overwinning in de laatste ronde voor MSK nodig.

Tegen EsPion wordt het beste resultaat van de avond behaald. Wederom winnen Bob en Ibrahim (tegen MSK-er Frank Steensma!), Bert en Manuel halen remise wat een 3-1 uitslag oplevert. Raadsheer wint wel van Caïssa met 2,5 -1,5 maar komt bordpunten tekort. Eindstand 3e klasse:

SGA Bericht over finales Programma Finales

1 gedachte over “MSK haalt finale SGA Rapidcompetitie”

Reacties zijn gesloten.