MSK Grand Prix jeugdtoernooi 21/5

Zondag 21 mei, weer een historische dag. Voor zover ik weet is het voor het eerst dat MSK een Grand Prix jeugdtoernooi organiseert. 106 deelnemers (121 waren er aangemeld), 13 groepen (12x 8 en 1x 10 deelnemers), 4 zalen (2 voor de ouders & begeleiding, 2 voor de spelers).

Bekers voor MSK-ers Thomas (gedeeld 2e na een goede start en daarna een terugval), Wolter (2e), Jay (bij zijn debuut op een GP), Wout (ook zijn eerste beker), Bodhi (prijzenpakkert) en Annelijn (mooie prestatie!). Taeke, Leandro, Ralf en Björn wonnen allemaal wel partijen, maar uiteindelijk niet genoeg om in de top 3 te eindigen.

Het was een geslaagd evenement. Mooi moment: tijdens de aanmelding/inschrijving ontstond er zelfs een rij tot buiten langs de Rijver. Op een paar kleine onvolkomenheden verloop het toernooi verder vlekkeloos.

Zo’n groot evenement kan alleen met hulp van vrijwilligers tot een goed einde worden gebracht. Mijn dank en waardering is groot voor Marc, Jarno, Nigel, Hans, Egbert, Dolf, Serge, Irma, Hildo, Ben & Amanda, Pjotr, Daan & Patricia, Florence, Joanne, Helen, Taeke plus Edgar & Daan, 2 ouders van spelers van VAS.

Verslag VAS (inclusief alle uitslagen)